post

En sejr og et nederlag i Påsken

I løbet af Påsken har Ballerup BK afviklet to træningskampe. Den første Skærtorsdag mod Gørslev, som trådte til da Rønne IK måtte melde fra. Gørslev kom med et blandet 1.-2. hold, og hos Ballerup var der sket en del udskiftning i forhold til den første træningskamp mod BSF. Det blev en opløftende omgang fra Ballerups side, hvor det var tydeligt at mærke at det var en god modstander man var oppe imod. 80 gode minutter blev det til, og på det tidspunkt var stillingen 1-0 til Ballerup. Gørslev viste sig dog uhyre effektive, og på det der vel var deres eneste chancer i kampen får de scoret hele tre gange, og vinder til slut kampen med 3-1. Thomas Carlsson scorede målet for Ballerup.

Påskelørdag var det endnu en gang tid til at ryste posen, og endnu en gang var det et Ballerupmandskab som var noget anderledes end to dage forinden. Modstanderen var ikke Kastrup som planlagt, men i stedet Husums Serie 1-hold. Ballerup, og Daniel Pless i særdeleshed, var i et gevaldigt spillehumør. Da der var spillet 60 minutter af kampen, var stillingen svimlende 8-1 til Ballerup. Herefter løb Ballerup simpelthen tør for indskiftningsspillere, da der var flere spillere som måtte trække sig med småskavanker efter to kampe på tre dage. Derfor blev den sidste halve time afviklet med kun 10 mand på banen, og det udnyttede Husum til at score tre gange. Derfor endte kampen med det noget aparte resultat 8-4 til Ballerup. Daniel Pless var som nævnt i hopla, og han fik scoret hele fem gange. Thomas Carlsson scorede to mål og Marcus Pamperin en enkelt gang.

Sidste træningskamp i den korte vinteropstart er på lørdag, hvor Brøndby Strand kommer forbi Ballerup. Kampstart er kl. 14.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *