post

Livlig kamp ender i deler

Kampen lørdag mod Espergærde, skulle vise sig at blive en rigtig underholdende affære. Det startede allerede efter 20 sekunder, hvor Kevin Fejer blev sendt afsted i dybden, men hans lob over EIF-keeperen blev ikke helt præcist. Så var vi i gang.

Det blev til et par gode chancer i begge ender, før den første scoring faldt efter en halv time. Det var en meget oplagt Kevin Fejer, som fortsatte hvor han slap i torsdagens træning, og sendte bolden sikkert i kassen efter oplæg fra Mikkel Faarup. Det var faktisk ikke første gang at Ballerup havde bolden i mål, men i det 18. minut valgte den ene linjedommer at vinke offside, da Mikkel Andersen scorede på en ripost. Det var dog ikke ham, som var synderen, men Kevin Fejer, som havde lavet den første afslutning. Svært at vurdere om den kendelse var korrekt, også for linjedommeren, som havde svært ved at nå ned på linjen, når det gik rigtig stærkt fremad.

Efter 40 minutter måtte en rigtig veloplagt Oliver Wissing lade sig udskifte, med noget som ligner en fibersprængning. Ind kommer Nikolaj Hansen, og blot sekunder efter at være kommet på banen, får han et ordentlig puf i en hjørnesparkssituation, så Oliver Holm flot kunne sende bolden ind med en følt flugter. Stillingen holdt til pausen, men det burde være blevet til endnu en scoring til Ballerup. Desværre fik Thomas Eriksen sendt sin afslutning fra tæt hold et godt stykke over mål.

Fra 2. halvlegs start kommer ud som lyn og torden. De havde virkelig Ballerup på hælene, og får da også profiteret af overtaget. På højrekanten satte Viktor Montell fart på, og fandt Christian Poulsen inde foran mål, og så stod det pludselig 2-1 til gæsterne. Den stilling hold i et kvarter, og så fik Ballerup udlignet. Paw Olsen blev sendt afsted på venstrekanten, og hans indlæg fandt Kevin Fejer, som helflugtede bolden ind til 2-2. Rigtig flot scoring.

Den sidste halve time var der nærmest åben slagveksling. Espergærde pressede på for at få endnu en scoring, og når Ballerup brød bolden, så blev det hurtigt farligt i den anden ende. Rigtig farligt blev det i det 77. minut, hvor Kevin Fejer får stukket Mikkel Andersen i dybden på det helt rigtige tidspunkt. Mikkel Andersen er usvigelig sikker, og sender bolden i nettet for anden gang i kampen – denne gang uden at linjedommerens flag røg i vejret. 3-2 til Ballerup.

Det ville næsten være kedeligt, hvis det stoppede her. Og det gjorde det heller ikke. For på Espergærdes højrekant satte Jonas Lund fart på fire minutter efter 3-2 scoringen, og han sendte bolden fladt ind foran, hvor Christian Poulsen igen var på pletten og scorede til 3-3. Det endte også med at blive kampens resultat, selvom der var optræk til scoringer i begge ender i en hektisk slutfase.

> Læs Espergærdes referat af kampen

Serie 1, pulje 1: Ballerup BK – Espergærde IF 3-3 (1-1). 30. minut 1-0 Kevin Fejer, 41. minut 1-1 Oliver Holm, 50. minut 1-2 Oliver Holm, 62. minut 2-2 Kevin Fejer, 77. minut 3-2 Mikkel Andersen, 81. minut 3-3 Christian Poulsen. Gult kort 86. minut Paw Olsen, Ballerup BK. 90. minut Jeppe Ødegaard, Espergærde IF.

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS!

Rafn-Larsen Automobiler har været sponsor i Ballerup BK siden klubben spillede sin første kamp tilbage i 2016. Det er vi utroligt glade for, da vi aldrig ville være nået så lang uden vores trofaste støtter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *