post

Nederlag i sidste testkamp

Lørdag eftermiddag havde Ballerup BK besøg af Østerbro IF, som ligeledes ligger i Serie 1. I øvrigt stor tak til dem, for at springe til med meget kort varsel, da dagens planlagte modstander meldte fra. Østerbro IF ligger, som nævnt, i Serie 1 – i øvrigt ligesom sidste weekends modstander, Husum. Men i København er rækkerne inddelt således, at der er en Serie 1 for 1. hold, og en Serie 1 for 2. hold. Østerbro ligger på sidstepladsen i førstnævnte, og den plads kan vi godt garantere, at de ikke holder hele foråret. For det hold, som var mødt op på en flot, solrig forårsdag i Ballerup, var meget afklarede omkring deres tilgang til spillet.

Der skulle dog et lille indløb til før Østerbro blev klar over, at de kunne komme i store problemer hvis ikke de fik lukket deres bagrum af. For i de første 10-15 minutter havde Ballerup rigtig gode betingelser, og både Mark Petersen og Kevin Fejer var tæt på at bringe Ballerup i front i kampens indledning. Men efter ca. et kvarters tid havde udeholdet fået styr på organisationen, og holdet faldt lidt dybere. Det lukkede ganske effektivt mange af Ballerups tilnærmelser ned, og så var det oplagt at satse på omstillinger den anden vej. Det var også rigtig effektivt, og Østerbro fik fanget Ballerup i ubalance i flere situationer, og det kastede hurtigt to mål af sig. Flot udnyttet af Østerbro.

Stillingen holdt til halvleg, hvor cheftræner Henrik Dick-Nielsen talte i et toneleje, så man kunne forstå det. Det var også et motiveret Ballerup-mandskab, som kom ud til 2. halvleg. Fra starten af forsøgte man at tage taktstokken, hvilket faktisk bekom Østerbro helt fint. De stod nemlig enormt solidt i deres bagerste kæde, og havde ikke noget imod at stå lavt med midtbanen også. For på den måde kunne de fortsætte med at true på omstillinger, og det gjorde de. Yderligere to mål blev det til for udeholdet i 2. halvleg, og da Ballerup heller ikke fik netmaskerne til at blafre i de sidste 45 minutter, ender det altså med et nederlag på 4-0. En noget hård skæbne for Ballerups mandskab, men Østerbro spillede en rigtig god og klog kamp.

Nu er der en træningsuge tilbage inden de to sidste kampe i grundspillet skal afvikles, og på trods af den lidt kedelige generalprøve, så er der ingen tvivl om at Ballerup BK står klar til premieren på lørdag i Helsinge. Helt klar.

De 16 mand, som kom i aktion mod Østerbro IF var:

Jacob Lethin (GK)
Carl Møller
Kasper Lorentzen
Mark Andersen
Patrick Madsen
Oliver Wissing
Neno Dragojevic
Kevin Fejer
Mark Petersen
Mikkel Andersen
Daniel Pless

Thomas Lydolph (GK)
Paw Olsen
Thomas Eriksen
Victor Blaabjerg
Ivan Stulhofer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *