post

Nederlag mod Værløse

Lørdag eftermiddag spillede Ballerup BK mod Værløse BK. En kamp, som der var set frem til med glæde fra udeholdets side, da der er et godt momentum i holdets spillemæssige præstationer pt. Det momentum blev hurtigt brudt, da Ballerup BK slet ikke kommer ud af starthullerne i opgøret. Om det var dommerens trang til at bede Ballerup skifte sine hvide og lyseblå trøjer ud med de venligst udlånte fra Værløse, skal være usagt, men ud kom holdet ikke rigtig.

Det skete først rigtigt efter en halv times spil, og her var hjemmeholdet allerede foran 2-0. Der var dog en time til at indhente det tabte, og det var faktisk lige ved at lykkes. Daniel Pless fik reduceret med otte minutter igen, og herefter var Værløses felt nærmest belejret. Det blev dog ikke til en udligning for Ballerup BK, som havde stolpeskud og store chancer til at udligne. Men Mehmet Bektas stod i vejen i Værløses mål gang på gang. Kampen endte 2-1 til Værløse.

Serie 1, pulje 1: Værløse BK – Ballerup BK 2-1 (2-0). 3. minut 1-0 Jonas Kromann, 28. minut 2-0 Mathias Preuthun Pedersen, 82. minut 2-1 Daniel Pless. Gult kort 80. minut Mickel Stumpe, Ballerup BK.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *