post

Sejr i første testkamp

Lørdag eftermiddag var der lokalbrag mellem Ballerup BK og BSF’s 2. hold. Om det var de varslede 4-5 førsteholdsspillere fra BSF, som gjorde udslaget i det første kvarter af kampen, skal være usagt, men BSF var det bedste mandskab indledningsvist.

Men da først Ballerup havde fundet sig selv, så så det rigtig fint ud i lange perioder. Det var især opløftende, da Ballerup på dagen manglede en håndfuld af det helt tunge offensive skyts. Daniel Pless var dog med, og han satte på vanlig vis to scoringer ind på kontoen i første halvleg, så Ballerup kunne gå til pause med en 2-0 føring.

2. halvleg blev som man kan forvente i en træningskamp, hvor der skal prøves spillere og formationer af. Den manøvre klarede BSF bedst, og fik reduceret en enkelt gang i de sidste 45 minutter.
På den måde kunne Ballerup BK trække sig sejrrigt ud af den første ud af fire tests, inden det gælder Helsinge i turneringen.

Der var et enkelt nyt ansigt på Ballerups hold, idet den kroatiske offensivspiller, Ivan Štulhofer har tilsluttet sig holdet. Ivan kommer fra NK Šišljavić i hjemlandet, og har tidligere optrådt med stor succes for NK Jamnica.

Start 11’eren i lørdagens testkamp var:

Jacob Lethin
Mikkel Faarup
Patrick Madsen
Thomas Eriksen
Mickel Stumpe
Marcus Pamperin
Oliver Wissing Nielsen
Neno Dragojevic
Paw Olsen
Ivan Štulhofer
Daniel Pless

På bænken:

Kasper Lorentzen
Carl Møller Kristensen
Max Behroozian
Danny Eriksen
Mark Andersen

Næste testkamp er allerede på torsdag (Skærstorsdag). Modstanderen skulle have været Rønne IK, men de har meldt afbud. Der arbejdes dog på at finde en modstander, og der vil være kampstart kl. 13.00 på udendørs kunstgræs i Ballerup Idrætspark. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *