STORSEJR OVER BRØNDBY

Fem målscorere fra sejren over Brøndby

Søndag eftermiddag var Ballerup gæster hos bundproppen, Brøndby, der endnu har til gode at hente point i Serie 1. Det faktum gjorde stemningen i truppen en lille smule mere løssluppen end normalt op til en kamp, men træner Kim Wiborg huskede alle på, at tabellen og resultater ikke altid afspejler spil og fight, som vi så mod Virum tidligere på ugen.

Om det var trænerens optakt, der gjorde udslaget, skal være usagt, men spillerne var i hvert fald klar fra start. Ballerup satte fra første fløjt tempo på, og den første halve time bød på masser af chancer for at sende bolden ind bag Brøndbys keeper. Men enten manglede Ballerup den sidste kynisme eller også fik Brøndbys forsvar med nød og næppe sparket bolden ud af banen. Og med alle de hjørnespark Brøndby gav væk, var det bare et spørgsmål om tid, før føringsmålet ville komme. Efter godt en halv time får Thomas Eriksen hovedet på bagerst i feltet. Han sender den ind mod mål, hvor Mickel Stumpe kommer først foran målmanden og kan heade Ballerup foran 1-0. Brøndby fik dog hurtigt en chance for at udligne.

Fire minutter efter Ballerups føringsmål, får sæsondebuterende Junior Dosso ikke clearet bolden ordentligt, i en situation hvor en høj bold kommer ind i feltet, og i kamp om at komme først på den får Junior Dosso begået et frispark på en Brøndbyspiller, der dermed får et straffespark. Men Jacob Lethin i målet ville dog ikke lade sig passere i dag, og pillede Emil Paag Hansens forsøg fra pletten. Og det er nok ikke for meget overdrivelse at sige, at denne redning var den sidste aktion for Ballerups målmand denne søndag. Resten af kampen stod på totalangreb fra Ballerups side, der dog ikke fik scoret mere i første halvleg på trods af anstrengelserne.

Anden halvleg var dog kun fire minutter gammel, da Kevin Fejer bliver nedlagt ikke langt ude fra feltet. Kevin Fejer tog sig selv af frisparket, og det blev, som mod Virum tidligere på ugen, sendt over muren, og langt fra Mads Lohse Sauer i målets rækkevidde. Den store forskel var dog, at den ikke tog overliggeren, men strøg direkte i mål. 2-0.

Ligesom mod Virum i tirsdagens kamp, lignede det, at Ballerups tempofyldte angrebsspil havde slået luften ud af modstanderen. Chancerne blev i hvert fald større og større som anden halvleg skred frem, og efter 54 minutter får Mikkel Andersen sat den ind til 3-0. Et kvarter efter får unge Oliver Wissing Nielsen sendt samme Mikkel Andersen i dybden og så var Ballerup pludselig fire mål oppe. Med ti minutter igen bliver Kevin Fejer igen sparket ned, denne gang i feltet, og Daniel Pless sparker sikkert sit sjette turneringsmål ind.

To minutter senere er Kevin Fejer igen farlig ind i feltet. Denne gang bliver han dog lovligt tacklet, men han er hurtigt oppe igen, og først på bolden, der er på vej ud af banen. Han sender en kanonkugle af et indlæg ind mod mål, og her får Oliver Wissing Nielsen sat hovedet på bolden, og kan dermed notere sig karrierens første hovedstødsmål. Det resulterede også samtidig i, at scoringstavlen nu viste tenniscifre. Kampen ender 6-0 og Ballerup kunne fejre sin tredje sejr i træk, og en øjeblikkelig 4. plads i puljen.

> Stillingen i Serie 1, pulje 1

Serie 1, pulje 1: Brøndbyernes IF – Ballerup BK 0-6 (0-1). 28- minut 0-1 Mickel Stumpe, 49. minut 0-2 Kevin Fejer, 54. minut 0-3 Mikkel Andersen, 69. minut 0-4 Mikkel Andersen, 80. minut 0-5 Daniel Pless, 82. minut 0-6 Oliver Wissing Nielsen.

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS!

Ballerup-Smørum Kloakservice A/S har været sponsor i Ballerup BK siden 2016, og er derved en af de mest trofaste af slagsen. Husk dem derfor næste gang, du skal bruge en kompetent kloakmester.