Turen går til Spanien

For en lille uges tid siden, drog seks spillere fra Ballerup BK ud på noget af et eventyr, da de for en stund rykkede teltpælene op, og flyttede til Spanien.

Her skal de seks spillere bo de næste 9 måneder, og være en del af det program, som hedder “Barcelona Training Residence”. Programmet gå i al sin enkelthed ud på, at spillerne skal bo i Catalonien, hvor de også skal spille for en lokal klub. Hvilken klub den enkelte spiller bliver placeret i, afhænger af en helhedsvurdering i forhold til, hvad der vil understøtte deres udvikling.

Vi håber at Max, Adri, Casper, Gustav, Christoffer og Christian får deres livs oplevelse, og at der kommer hjem med bagagen fyldt af gode minder – hvis de altså kommer hjem. Man ved jo aldrig hvor langt de kan drive det.

Læs mere om programmet “Barcelona Training Residence”