post

Lige kamp ender i uafgjort

Torsdag aften endte det med en nulløsning, i en meget lige kamp for Senior 2. Modstanderen var Skjold Birkerød, og det skulle vise sig at blive til en hård kamp, hvor placeringerne i midten af rækken er eftertragtede.

1. halvleg startede med to hold, som gav hinanden lov til at spille bolden lidt rundt i bagkæden, uden det helt store pres. Kampens første halve time gik med meget spil mellem felterne uden de helt store chancer. Det nærmeste Ballerup kommer på scoring, er en 2. bold, der opfanges på kanten af feltet, som spilles ud i venstre side af feltet, hvor Surzan Sagici sparker et hårdt indlæg mod bagerste stolpe hvor Marcus Pamperin får sat foden på bolden, men desværre går bolden i sidenettet. Gæsterne bliver farligere som halvlegen skrider frem – især på deres omstillinger. Men fortsat ingen mål, og derfor ender det, som det startede 45 minutter før, 0-0 ved pausen.

2. halvleg bliver generelt mere omstilling på omstilling, Ballerup har en del gode optræk til chancer men oftest manglede der lige skarpheden i den sidste aflevering eller afslutning. Gæsterne får mod slutningen af kampen flere dødboldsituationer, hvor de kunne udnytte deres lille højdeforskel, men bliver dog kun rigtige farligere ved en enkel situation, hvor dommeren fløjter et lille frispark til Thomas Lydolph i målet. Kampens største chance må siges at tilfalde gæsterne kort før tid, da de får en friløber, hvor angriberen, godt presset af en hårdt arbejdende Oliver Wissing, afslutter fladt forbi Thomas Lydolph – heldigvis på stolpen.

Ballerup slipper derfor med skrækken, og kampen endte fortjent nok med 0-0. Stor ros til hele holdet for en flot arbejdsindsats.

Kampens spillere blev fortjent Oliver Wissing og Junior Dosso med 5 stemmer hver.

Protestsag efter kampen mod Alberstlund IF
Med torsdagens resultat er Ballerup stadigvæk at finde i den tunge ende af Serie 3, pulje 3, men der kan være lidt tiltrængt hjælp på vej rent pointmæssigt. For i sidste runde var holdet en tur forbi Albertslund, og her tabte holdet knebent med 2-1. Der var dog ikke helt styr på holdkortet fra Albertslunds side, og der var tydeligvis spillere på, som ikke var med i kampen – men de stillede alligevel med 14 mand.

Det forhold har Albertslund indrømmet, da Ballerup dagen efter valgte at nedlægge protest. Hvordan det hele ender, må vi afvente lidt endnu, men det tyder umiddelbart på, at Ballerup har en god sag. Den spiller, som Albertslund brugte i stedet for den angivne i protesten, han var nemlig låst til et højere rangeret hold i klubben. Et problem som hurtigt kan opstå i torsdagskampe, da man ikke kan deltage i en kamp torsdag, hvis man spillede på et højere rangeret hold i weekenden før – heller ikke selvom det højere rangerede hold spiller fredag, lørdag eller søndag efter torsdagskampen.

Hvis der tikker tre point ind på kontoen efter endt behandling, så rykker Ballerup op på en 7. plads i Serie 3, pulje 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *