post

Uafgjort mod Helsinge

Da der var fuldstændig lukket for tilskueradgang til lørdagens kamp i Helsinge, bringer vi et interview fra Ligabold.dk med Ballerup BK’s holdleder Nicklas Stumpe, som naturligvis var til stede under kampen.

Fungerede jeres gameplan, og hvorfor eller hvorfor ikke?
I de første 10 minutter af kampen må jeg sige, at vores plan ikke fungerede, da vi kom bagud på et Helsinge-opspil, vi ellers havde sat i fokus inden kampen. Derefter kom vi dog meget bedre med og fik styr på deres offensiv. Jeg mindes ikke, at Helsinge havde nogle kæmpe chancer efter deres første scoring.

Hvad var kampens højdepunkt ifølge dig, og hvorfor?
Dommerens første fløjt. Højdepunktet må være, at vi endelige igen er i gang med turneringen.

Hvilke positive og negative momenter kan du tage med fra opgøret?
Vi spillede rigtig fornuftigt i cirka 80 minutter af kampen, hvor vi praktiserede, hvad vi har trænet de seneste mange uger og vendte 0-1 til 2-1. Et enkelt sammenstød mellem vores forsvarsspillere gjorde dog, at Helsinge kunne udligne med fem minutter tilbage af kampen. Rigtig ærgerligt, men det er nu en gang, hvad der kan ske.

Blev der gået til stålet i opgøret, og hvordan kom det til udtryk, hvis det var tilfældet?
Det må man sige, at der blev gjort. Dagens dommer fik sat sig en linje, der lod spillerne gå til hinanden. Begge hold kunne nok have fået tildelt sig to-tre kort i løbet af kampen, men der blev ikke stanget advarsler ud hos dommeren. Det gjorde vist, at temperamentet blev skruet et ekstra nøk op hos Helsinge. De havde i hvert fald rigtig mange forslag til, hvordan dommeren skulle forholde sig til samtlige situationer, hvor en Ballerup- og Helsinge-spiller var inde for en meters afstand af hinanden.

Hvad skal I arbejde med, så står I skarpt til næste opgør?
Vi skal have banket det sidste rust af. Ovenpå så lang en pause så frygtede jeg, at niveauet kunne have været langt værre. Men vi er faktisk i en god forfatning og skal bare lige have pudset det sidste af, så vi leverer 100 procent i løbet af hele kampen.

Hvilken spiller på holdet brillerede ekstra i opgøret, og hvorfor ham?
Truppen leverede en god indsats kollektivt. Efter kampen var der også en bred fordeling af stemmer på kampens spiller, men Paw Olsen løb med titlen. Han er bare en fighter, der nægter at give op i modgang.

Hvad betyder kampens resultat for holdets placering i puljen?
Ovenpå resultaterne, de andre hold leverede, betyder det desværre, at vi ikke selv kan afgøre, om vi ender i den gode eller kedelige del af puljen inden slutspillet. Vi skal ud at hente flere point end AB i den sidste runde for at ende i det gode selskab. (Ballerup kan også gå forbi AB, hvis begge hold taber eller vinder. Det er målforskellen ved pointlighed, som afgør den endelige placering. Men i tilfælde af at begge hold taber, så kan både Lynge-Uggeløse, Ølstykke og B. 1973, Herlev rykke forbi AB og Ballerup red.)

> Link til stillingen i Serie 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *